joop-de-bie
© Copyright
Mediarecycling
Webdesign
and
Hosting
by
Find Fish
Find Fish 4e09c7de6494e
 
 
  • Home

cd recycling - dvd recycling = mediarecycling

Als betrekkelijk nieuwe speler op de markt van het depersonaliseren van cd, dvd, en al uw andere mediadragers willen wij ons via deze website aan u voorstellen.

We zijn op deze markt een betrekkelijk nieuwe speler, maar hebben in de korte periode van ons bestaan ons goed weten te handhaven in deze wereld. We hebben een jaar nodig gehad om het gevoel te krijgen hoe we het beste met uw waardevolle product om kunnen gaan (zolang uw product niet vernietigd is, is het waardevol) . Wij hebben een systeem opgezet dat voor u de hoogste garantie biedt dat uw media ook echt vernietigd wordt.

We hebben een organisatie opgezet waarmee we moeiteloos 100.000 cd's of dvd's per dag voor u kunnen recyclen. Dit houdt in: tellen, scheiden en het vermalen van Uw product. We kunnen bij extreme drukte moeiteloos overschakelen naar een systeem waarmee we voor u 200.000 cd's of dvd’s per dag kunnen verwerken.

Wij sorteren Uw verpakte cd’s en dvd’s en scheiden deze in deze diverse kunststofstromen : polycarbonaat, polystyreen, polypropyleen. En het papier en karton. Hierdoor behouden de grondstoffen hun waarde en kunnen zodoende weer in de kunststofverwerkende industrie worden ingezet. Ook het papier vindt zijn weg weer terug in de papierindustrie.

Shredderen van het complete product is voor ons geen oplossing omdat men dan alleen maar een grote afvalberg creëert waar niemand meer iets aan heeft.

Ook het verbranden is in onze ogen geen optie, omdat je eerst van olie kunststof maakt en dan die kunststof weer gaat verbranden terwijl iedereen weet dat onze energiebronnen worden verminderd.

Wij vernietigen en recyclen al uw cd's, dvd's, cd-rs en dvd-rs, restpartijen, onverkochte voorraad, winkel retouren, illegale producten, drivers, medische data. Kortom alles wat digitale media draagt

Wie zijn onze potentiële klanten: studio's, opname maatschappijen, distributie bedrijven. Kortom iedereen die de eigenaar is van hetgeen op de media staat. Ook justitiële instellingen die illegale producten in beslag hebben genomen of copyright organisaties zoals buma, ifpi en Philips licensing.

Hoe gaan wij te werk? Bij binnenkomst wordt uw order meteen geteld, gecontroleerd, gewogen en geregistreerd op release nummer en op partij nummer. Dan wordt uw partij uitgepakt en het hele systeem gecontroleerd door een register accountant copyright organisatie en u als rechthebbende.

Uw goederen worden in ons magazijn opgeslagen waar 24 uur per dag controle is. Bij het uitpakken is ook een 24 uurs controlesysteem door geregelde steekproeven die elke dag plaatsvinden. Tevens vindt er persoonscontrole plaats. Deze voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat er geen mediadrager onvernietigd uit de ruimte verdwijnt waar uitgepakt wordt, elke uitgepakte mediadrager wordt meteen vernietigd.

Alle denkbare beveiliging is aanwezig. Beveiligde magazijnen, beveiligde ingangen, beveiligde werkplaatsen, beveiligingscamera’s. Dit alles volgens de hoogst mogelijke kwaliteitseisen .

Wat zijn uw voordelen? *

Uw opslagkosten gaan omlaag. *

Uw betaalde rechten die nu renteloos in het magazijn staan komen nu terug bij u. *

U denkt aan volgende generaties als u besluit tot verantwoorde recycling

Gepost in Ongecategoriseerd

Afdrukken E-mail